Demmers Teehaus, cele mai apreciate ceaiuri

Povestea ceaiurilor Demmers a început când londonezul Andrew Demmer, fascinat dintotdeauna de lumea fermecată a ceaiurilor, a deschis prima ceainărie Demmers Teehaus în sectorul 1 al Vienei, în anul 1981. Ceaiurile oferite de el au câștigat popularitate în rândul vienezilor, astfel încât ceainăria din centrul vechi al Vienei a ajuns a fi centrul ceainăriilor Demmers Teehaus de prin toată Europa.

De-a lungul anilor, Demmer Teehaus şi-a creat o bază stabilă de clienţi fideli, creând o necesitate nu numai pe teritoriul Austriei ci în toată Europa şi peste ocean, devenind azi una dintre cele mai cunoscute companii producătoare şi importatoare de ceai. Ca şi membru al „Austrian Coffee and Tea Association”, fondator al „Austrian Tea Institute” şi cu o vastă şi lungă experienţă câștigată pe piaţă şi în industria ceaiului, Demmers Teehaus este un consilier competent în ceea ce priveşte lumea ceaiurilor.

Echipa Demmers Teehaus România a descoperit ceaiurile Demmers și a început comercializarea lor în România încă din anul 1996. De atunci, atât compania, cât și popularitatea acestor ceaiuri au crescut paralel, ajungând lideri pe piața din România, comercializând peste 10 tone de ceai vrac de calitate anual prin distribuitorii HoReCa, magazinele proprii și magazinul online.

Cheia succesului ceaiurilor Demmers a fost și va rămâne întotdeauna calitatea ceaiurilor oferite. Contactele personale cu fermierii grădinilor de ceai din cele mai importante ţări cultivatoare fac posibilă achiziționarea ceaiurilor de o calitate superioară direct de la sursă, precum și crearea unor amestecuri sublime, cercetarea noilor idei. Iar pentru ca dumneavoastră să primiți cele mai curate și de calitate ceaiuri, plantele culese manual de pe plantațiile necontaminate trec prin analize riguroase în laboratoarele de specialitate.

“Demmers Teehaus Romania, prin experiența de 20 de ani, a avut ocazia de a cunoaște îndeaproape nevoile clienților. Astfel, pe lângă gama vastă de peste 300 de sortimente de ceaiuri de calitate superioară și numeroasele accesorii pentru pregătirea și servirea ceaiului puse la dispoziția clienților, compania și-a propus promovarea culturii ceaiului prin împărtășirea experiențelor și ale cunoștințelor acumulate de-a lungul anilor. Promoția “Ceaiul lunii”, prezentarea câte unui ceai nou trimestrial (pop-up tea), precum și degustările organizate în magazinele de specialitate sau în cadrul diferitelor evenimente, toate aceste mijloace vizează promovarea sortimentelor și ale inovațiilor mai puțin cunoscute în România.”

Programele speciale organizate pentru personalul HoReCa au scopul de a forma specialiști care au cunoștințele necesare atât despre istoria și diversitatea ceaiului cât și despre tehnicile necesare pentru pregătirea ceaiului perfect. De asemenea, Demmers Teehaus în fiecare primăvară oferă cunoscătorilor posibilitatea degustării ceaiului de tip First Flush. Acesta reprezintă prima recoltă a anului, și este cules de obicei în perioada aprilie-mai, pe baza căruia se apreciază atât calitatea ceaiului recoltat cât și prețul acestuia pe bursă.

Satisfacerea nevoilor clienților reprezintă o prioritate pentru Demmers Teehaus Romania. Prin ceaiurile și accesoriile oferite compania vizează să aducă o bucurie în viața clienților, atât în zilele obișnuite cât și de sărbători. Astfel în fiecare an de Crăciun, Demmers Teehaus Romania prezintă o gamă impresionantă de produse specifice pentru a oferi cadouri irezistibile: ceaiuri delicioase, care ele în sinea lor vă introduc în atmosfera sărbătorilor de iarnă; diferite tipuri de cafea şi dulciuri deosebite, precum şi accesorii, pe care clienții le pot asorta în orice variantă dorită și pot crea cadoul perfect pentru a-i surprinde pe cei dragi.

“Ceaiul înseamnă timp acordat nouă înșine– iar timpul a devenit un lux în zilele noastre. Oferiți prietenilor și celor dragi dumneavoastră cadoul luxului: pacea dintr-o ceașca de ceai delicios!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *